Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Escape rooms en Hunts

Mobiele Escape room ‘’Het Atelier’’

Bij een kunsthistoricus ligt een schilderij van Rembrandt ter observatie. Dit schilderij is heel erg veel geld waard en jullie hebben het plan om het te stelen. Na goed vooronderzoek komen jullie er achter dat dit schilderij opgeslagen ligt in de kelder van het kantoor van kunsthistoricus en Rembrandt expert Timmer.

Jullie zijn hier binnengebroken en tot jullie verbazing ligt er niet maar 1 exemplaar van het schilderij maar liggen er in totaal 3. Jullie kunnen ze niet alle 3 meenemen dus moeten jullie er achter komen welke van de 3 de echte is. Hiervoor moeten jullie het materiaal van de heer Timmer gebruiken. Dit ligt allemaal goed opgeborgen achter slot en grendel.

Zorg er voor dat jullie er snel genoeg achter komen want de bewaker maakt elke 60 minuten zijn ronde.. Zijn jullie dan nog in de kelder dan zullen jullie ingerekend worden en lang moeten zitten.. Succes!

De Kamer is door maximaal 6 personen te spelen, maar wij kunnen meerdere kamers opbouwen om zo met grote groepen te spelen.

 

Captured

We gaan terug naar de Heineken ontvoering. Dhr. Heineken is ontvoerd en het is aan jullie detectives om hem terug te vinden. Dat is nog niet alles. Jullie moeten er niet alleen achter komen waar hij zich bevindt. Jullie moeten ook nog eens het verdwenen losgeld zien terug te krijgen.

In dit spel probeer je door middel van raadsels de route en het losgeld terug te vinden. Uiteindelijk help je Heineken uit zijn benarde situatie.

 

Hunted

Kan jij de spanning aan? Tijdens dit spel probeer je geld te verzamelen terwijl je opgejaagd wordt. Door middel van verschillende smokkelroutes verdien jij geld, maar de concurrerende partij zal er alles aan doen om jou te vinden. Pleeg jij een rip of worden jullie geript? Weten jullie zoveel mogelijk smokkelwaar binnen te krijgen?

In dit spel probeer je smokkelroutes te ontcijferen en zo veel mogelijk drugs over de smokkelroutes te krijgen voordat je gepakt wordt door de geheime dienst.

 

Al Capone Hunt

Al Capone heeft zaken gedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn er vandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. El Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal. Van dit soort praktijken is de gangster natuurlijk niet gediend en hij is ook tot alles in staat om de cocaïne terug te krijgen. Lukt het jullie om de drugs op tijd terug te halen voordat zijn Capo's jullie vinden?

In dit spel probeer je binnen 90 minuten de drugs terug te vinden voor Al Capone. Dit doe je door verschillende raadsels en puzzels op te lossen waarbij je aanwijzingen vindt om de drugs te  vinden. Ben je niet binnen 60 minuten binnen? Dan komen de Capo's in het spel om jou te vinden en terug te brengen naar Al Capone.

 


MEER INFORMATIE OVER DEZE UITJES:

Vanaf € 19,95 p.p.
vanaf 4 deelnemers
Ongeveer 1,5 uur
Ideaal voor bedrijfsuitje, familie uitje, of vriendenuitje
Combinatie met diner en drank mogelijk