Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Culinair

Graag willen we onze gasten ook culinair verwennen.

De dag kan beginnen met een ontbijt

In buffetvorm kunt u rekenen op ovenverse broodjes en croissants, beschuitje, ontbijtkoek , krenten- en suikerbrood . Voorts is het smakelijke ontbijt aangevuld met meerdere soorten luxe kaas en vleeswaren. Naast diverse zoetwaren, waaronder jam en hagelslag, en roomboter en margarine treft u ook een romige yoghurt met cornflakes, cruesli en muesli aan. En vanzelfsprekend ontbreken ook het eitje en de koffie, thee, melk en karnemelk niet.

 

Lunch

We zijn gewend om onze gasten te trakteren op een overheerlijke lunch: Geen kant-en-klare broodjes maar een rijk aanbod om persoonlijke keuzes te maken. Wij zorgen voor heerlijke broodjes, meerdere soortenwit en bruin brood en veel soorten beleg. Daarbij vers fruit en verschillende soorten drank.  En natuurlijk houden we rekening met uw specifieke wensen.

 

Diner

Diners stellen we in overleg samen. In principe is alles mogelijk, maar wij doen u ook graag een voorstel. Onze gasten genoten al van heerlijke meergangen-diners, walking dinners, speenvarkens aan het spit, allerlei soorten buffetten, verschillende barbecues en tapasmenu’s.

Tussendoor

U kunt er voor kiezen om een break in te voegen.
Graag schenken we dan een drankje, aangevuld met naar keus : een stukje kaas, gefrituurde hapjes, olijven en nootjes.

 

fotoalbum  contact