Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

CULINAIR

Graag willen we onze gasten culinair verwennen. We werken zo veel mogelijk met dagverse en streekgebonden producten.

 

ONTBIJT

In buffetvorm kunt u rekenen op ovenvers brood en croissants, beschuitje, ontbijtkoek , krenten- en suikerbrood . Voorts is het smakelijke ontbijt aangevuld met meerdere soorten luxe kaas en vleeswaren. Naast diverse zoetwaren, waaronder jam en hagelslag, en roomboter en margarine treft u ook een romige yoghurt met cornflakes, cruesli en muesli aan. En vanzelfsprekend ontbreken ook het eitje en de koffie, thee, melk en karnemelk niet.

culinair brede foto

LUNCH

We zijn gewend om onze gasten te trakteren op een overheerlijke lunch: Geen kant-en-klare broodjes maar een rijk aanbod om persoonlijke keuzes te kunnen maken. Wij zorgen voor huisgemaakte soep, verschillende broden en broodjes, verschillende salades, een warm gerecht, vleeswaren,  kaas, hagelslag, jam, kwark of yoghurt, dranken en vers fruit.

 

DINER

Diners stellen we in overleg samen. In principe is alles mogelijk, maar wij doen u ook graag een voorstel; zie hiervoor onze MENUKAART.Onze gasten genoten al van heerlijke meergangen-diners, walking dinners, speenvarken aan het spit, allerlei soorten buffetten, verschillende barbecues en tapasmenu’s. 

culinair werk   culinair 2

 

BUFFET

We kunnen vele verschillende buffetten voor u samenstellen, allemaal bereid met verse producten. In de zomer is een lekkere BBQ op ons terras ook een aanrader. In overleg met onze kok stellen we een passend buffet samen met keuze uiit verschillende soorten soep, koude en warme gerechten en heerlijke desserts.

 

TUSSENDOOR

U kunt er voor kiezen om een break in te voegen.
Graag schenken we dan een drankje, aangevuld met naar keus  heerlijke en originele hapjes of gewoon een stukje kaas, worst, olijven,nootjes of warme hapjes.

We schenken een lekkere biologische rode en witte wijn.

 

 

drankje en hapje