MENUKAART
Onze kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee culinaire gerechten te creëren.
Samen met onze gasten stellen we een heerlijk menu samen, natuurlijk houden we daarbij rekening met allergieën en vegetarische wensen.
Hieronder ideeën om een heerlijk diner samen te kunnen stellen.
VOORGERECHTEN
- rouleau van zalm met mousse van forel waarbij ketjapkaramel
- salade met gemarineerde garnalen en in knoflook gebakken gamba's
- vitello tonato met notensla en tonijnmayonaise
- gerookte kipfilet met uitgebakken spek en kerrie
- lauw-warm gepekeld rundvlees met chutney van tomaat en paprikasaus
- carpaccio van rode biet in tempura gebakken geitenkaas en appelstroop
- salade met gemarineerde tomaat, olijven en mozzarella
SOEPEN
- tomatensoep
- mosterdsoep
- pompoenvelouté
- paddenstoelenvelouté
- gevolgeltebouillon
- kreeftensoep
HOOFDGERECHTEN
- kabeljauw, omwikkeld met spek met saus van witte wijn
- op de huid gebakken zalm met een dillesaus
- risotto met krokant gebakken gamba's
- schnitzel met gebakken champignons en ui
- varkenshaas met paddenstoelensaus
- wildstoof/runderstoof/lamsstoof
- runderbiefstuk met saus van rode wijn
- parelhoenfilet op groente spaghetti met een kruidenroomsaus
- kalfsentrecote op ratatouille met tonijnsaus
- paddenstoelen risotto met noten
- tagliatelle met gemarineerde groenten en saus van blue de Wolvega
DESSERTS
- duo van chocolade; brownie en mousse van witte chocolade
- aardbei pana cotta met yoghurtijs van Sonneclaer
- crême brulee van vanille met karamelijs
- ijs met vers fruit
- mousse van koffie met vanille parfait