Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Feesten en partijen

 

Als er feesten worden georganiseerd komt onze creativiteit pas echt goed los!

Ons landgoed met de prachtige landschapstuin, omgeven door de boswachterij Ruinen is een ideale plek voor unieke feesten. Er vinden romantische bruiloften plaats in Italiaanse sferen, familiefeesten met muziek, zang en dans, bijeenkomsten van kunstenaars, er worden jubilea gevierd, themafeesten, bedrijfs- of personeeluitjes en recepties. Mensen die voor of na het feest willen overnachten kunnen gebruik maken van ons luxe logeerhuis, waar alle voorzieningen aanwezig zijn en waar 20 slaapplaatsen zijn.

Een weekend genieten

Vaak komt het voor dat de familie een weekend geniet in Het Logeerhuis en op een avond een feest houdt in onze gezellige feestruimte of in de pub.Voor de organisatie van zo’n unieke bijeenkomst kunnen onze gasten gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Wilt u een natuurwandeling met een plaatselijke gids, djembee spelen, buitensporten, teambuilding, zelf kunst maken, koken, theater maken, zingen? U zegt het maar, wij helpen met de organisatie! Graag voldoen we aan uw wensen en organiseren we een prachtige feestavond. Een en ander stemmen we in goed overleg af.

U kunt ook kiezen voor enkele beproefde arrangementen:

Arrangement A

We ontvangen uw gasten met vers gezette koffie of thee en een kleine lekkernij. Daarna zijn er onbeperkt drankjes; van een fris glaasje water tot een heerlijk glas wijn. Tijdens de avond gaan we vijf keer rond met ruim gesorteerde warme en koud hapjes. We sluiten dit arrangement af met een kop koffie met lekker broodjes of eventueel een warm saucijzenbroodje. De tijdsduur van dit arrangement bedraagt circa 4,5 uur:

Prijs per persoon: € 22,50


Arrangement B

We ontvangen uw gasten met vers gezette koffie of thee met overheerlijk gesorteerd gebak. Daarna zijn er onbeperkt drankjes; van een fris glaasje water tot een heerlijk glas wijn. Tijdens de avond gaan we vijf  keer rond met ruim gesorteerde warme en koud hapjes. Ter afsluiting van deze geweldige avond: Een kop koffie met ruim belegde broodjes ennatuurlijk krentenbollen. Of (€2 extra per persoon) de alom bekende “Frietkraam” (friet, frikandel, kroket, broodjes, zoals je ze vaak eet na het stappen)

De tijdsduur van dit arrangement is circa 4,5 uur.

Prijs per persoon: € 24,50

 

fotoalbum  contact