Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Feesten en Bruiloften

Een onvergetelijke dag met eindeloze mogelijkheden!

 

Het landgoed met de prachtige landschapstuin, omgeven door de boswachterij Ruinen, is een ideale plek voor unieke feesten.
Er vinden romantische bruiloften plaats in Italiaanse sferen, familiefeesten met muziek, zang en dans, bijeenkomsten van kunstenaars, er worden jubilea gevierd, themafeesten, bedrijfs- of personeelsuitje en recepties. Mensen die voor of na het feest willen overnachten kunnen gebruik maken van onze luxe groepsaccommodatie, waar alle voorzieningen aanwezig zijn en waar 40 slaapplaatsen zijn met vrijwel allemaal een eigen badkamer.

 

Volledig Corona-proof!

Het Bovenveen werkt veel samen met lokale ondernemers en is daardoor uiterst flexibel. Ook wanneer regels veranderen.

 

Zo kun je bijvoorbeeld enkele dagen met familie en vrienden verblijven op Landgoed Het Bovenveen, samen de bruiloftsdag voorbereiden en na de feestdag nog heerlijk nagenieten.

Een weekend genieten

Vaak komt het voor dat er een familieweekend is in onze groepsaccommodatie.

Er bestaat dan de mogelijkheid om een feest te organiseren met verschillende activiteiten of te genieten van een diner, bereid door onze topkok. Voor de organisatie van zo’n unieke bijeenkomst maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk. Een voorbeeld van veelgeboekte activeiten:

Ook andere activiteiten zijn in overleg mogelijk! 

 

 

Prijzen zijn afhankelijk van groepsgrootte, wensen en tijdsduur

 

Contact