Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Trouwlocatie Het Bovenveen

Wilt u graag trouwen in de natuur, omringd door uw dierbaren? Het Bovenveen is een prachtige trouwlocatie in Drenthe, tussen twee natuurgebieden. Geef elkaar het ja-woord met uw voeten in het gras, tussen de tjilpende vogels. Op onze bijzondere trouwlocatie in boswachterij Ruinen viert u niet alleen uw bruiloft, maar kunnen u en uw familie er ook voor kiezen een heel weekend samen door te brengen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

 

Trouwen in de groene natuur

De prachtige landschapstuin wordt voorzien van een sfeervolle tent voor jullie trouwceremonie en gedecoreerd in het gewenste thema. Uiteraard van alle gemakken voorzien en met een prachtig uitzicht over de bossen en de natuur. Geniet van de mooie locatie, de aangename en ontspannen sfeer en de uitstekende service. 
 

Uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd

Wij zorgen graag voor een huwelijksdag om nooit te vergeten, voor u en voor uw gasten. Laat u gedurende de hele dag verwennen met culinaire lekkernijen en sluit af met een trouwdiner of een gezellige borrel. Want ook uw receptie, diner of trouwfeest kan naast de trouwceremonie in de mooie landschapstuin plaatsvinden. Ons personeel met ruime ervaring op horecagebied verzorgt graag alles tot in de puntjes. 

Het Bovenveen als perfecte trouwlocatie

Bent u geïnteresseerd in een van de trouwarrangementen, of vult u graag uw bruiloft zelf in? Bel ons dan vrijblijvend voor meer informatie op telefoonnummer 0528 25 15 88, of mobiel via 06 30 22 36 89. Ook kunt u altijd een e-mail met uw wensen en ideeën sturen naar info@hetbovenveen.nl. In een persoonlijk gesprek nemen we graag uw wensen door, om aan de hand hiervan uw droombruiloft samen te stellen. Heeft u binnenkort iets anders te vieren of bespreken? Ook dan kunt u, zowel voor particuliere als zakelijke doeleinden, terecht in onze landschapstuin of een van de zalen.

Neem direct contact met ons op