Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Sfeervolle ruimtes

Bij HET BOVENVEEN kunt u terecht voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een workshop om een grote groep mensen te inspireren, een training van uw werknemers, of een spetterend feest, voor elke gelegenheid creëren we een passend aanbod. Velengingen u dan ook voor bij het huren van een ruimte in onze inspirerende omgeving.

Het Bovenveen is gevestigd op een toplocatie in Drenthe. Deze locatie is uiterst geschikt voor inspirerende sessies van diverse aard. Dit komt enerzijds door het design van de ruimtes, waarbij creativiteit en business in een adem genoemd worden. Bovendien liggen onze ruimtes in een zeer natuurrijke omgeving: Natuurlijk en inspirerend! Een wandeling in de omgeving, met onder andere de Boswachterij Ruinen zal voor rust zorgen, waardoor elke vergadering of bijeenkomst vol inspiratie ingegaan kan worden.

Een kleine greep uit onze ervaringen en met name ook de ervaringen van klanten uit ons verleden vertelt u dat we een zeer divers en flexibel aanbod verzorgen. Zo kunnen we groepen van honderd personen gemakkelijk van alle wensen voorzien op het gebied van vergaderruimtes of conferenties. Tegelijkertijd zijn we ook bereid om onze beste kant te tonen voor de meer bescheiden groepen die bij ons een zaal huren en van de ruimte gebruik maken om tot creatieve oplossingen in hun bedrijfsproces te komen.

Bij feesten is het voor de organiserende familie mogelijk om gebruik te maken van ons logeerhuis zodat het voorbereiden en het nagenieten van een groot familiefeest een extra dimensie krijgt.


Overige faciliteiten

Alleen een ruimte huren is bij ons niet mogelijk. We willen u namelijk graag op een goede manier van dienst zijn. Daarom zal alijd een van onze medewerkers aanwezig zijn.We helpen u graag met de organisatie van uw bijeenkomst of uw feest. Op basis van uw wensen en behoeften zullen we een totaalplaatje op maat voor u samenstellen. Bij vergaderingen, workshops en feesten kunt u bijvoorbeeld denken aan beamers, flipcharts, internetverbinding, pen, papier en nog veel meer details. Bij feesten is de catering een belangrijk onderdeel. We willen dat onze gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en lekkere drankjes. Koffie, thee en iets lekkers, drankjes en hapjes en diners of buffetten naar wens kunnen we in een totaalpakket aanbieden. Alles wordt in onze eigen keuken vers bereid! Zo hoeft u zich bij het huren van een ruimte geen zorgen te maken over deze zaken. Wij zorgen dat het goed voor elkaar komt voor een redelijke prijs!

 

Beschikbare ruimtes

 

Door de vele mogelijkheden kunnen we van uw personeelsfeest of uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis maken. Stelt u eens voor: Een bruiloft in Italiaanse sferen, gewoon om de hoek in Drenthe!  Wij regelen het voor u!

 

fotoalbum   contact