Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Onze prachtige woonboerderij is gelegen in de boswachterij Ruinen, tussen de Drentse dorpen Echten en Ruinen. De woning is voorzien van alle luxe en comfort en ligt in een Engelse landschapstuin van 22.000 vierkante meter. Onze gasten hebben veel privacy en kunnen gebruik maken van een privé buitenzwembad, dat verwarmd en overkapt is.

U kunt, alleen met uw groep, culinair verwend worden in ons eigen restaurant. We koken met verse Drentse streekproducten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor zelfverzorging. Daarvoor zijn alle voorzieningen aanwezig.

's Avonds kunt u met uw groep een gezellige avond beleven in uw eigen bruine café met een koperen toog. We kunnen voor u vaatjes bier, de wijn en de frisdrank verzorgen. Het gebruik van de pub is bij de prijs inbegrepen.

Op een eilandje in de vijver staat een prieel waar het heerlijk toeven is.

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie, midden in de natuur, waar u rust en ruimte vindt met  familie, vrienden of uw team, dan is deze woning een perfecte keuze.

Direct naast de woning is een kleinschalig conferentiecentrum. Er is een restaurant, bar, er zijn cursusruimtes en er is een theatertje. Deze ruimtes kunnen in overleg en tegen betaling gebruikt worden voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. ook zijn er diverse andere mogelijkheden, zoals outdoor-activiteiten, wijnproeverijen en culinaire mogelijkheden (kookworkshop, gastkok).

De wifiverbinding is optimaal; er zijn meerdere glasvezelaansluitingen.

Neem voor informatie contact op: info@hetbovenveen.nl 

De woning wordt niet verhuurd aan groepen jongeren!