Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

LOGEREN

Genieten van privacy en luxe!

Kom dan een weekend, een midweek of een hele week naar onze accommodatie. Er is ruimte genoeg om met 40 mensen te logeren.
De accommodatie beschikt over een zitkamer, een eetkamer, twee keukens, een ierse pub, sauna, jacuzzi en 40 bedden. Er zijn 17 slaapkamers, en 11 badkamers.

 

Gezellig met familie of vrienden

Met je familie of vrienden kun je gezellig bij elkaar zitten in de Engelse pub, een echt bruin café. En bij mooi weer lekker zwemmen in een eigen verwarmd zwembad!

 

 

Geen zin om te koken?


Onze kok kan in overleg een heerlijk diner, een buffet of barbecue voor u organiseren. We maken daarbij altijd gebruik van lokale ingrediënten. 

 

 

Algemene informatie

Het huidige pand is gebouwd in 1971, op de plaats waar eerder een kleine oude boerderij stond. Materialen uit de oude boerderij zijn weer hergebruikt. In 2006 is de boerderij gekocht en volledig verbouwd.  De indeling is volledig aangepast waar rekning is gehouden om zoveel mogelijk originele elementen te behouden. Er is gekozen om geen grote ruimtes te maken waardoor het huis geborgen voelt en er voor iedereen een eigen plek is.

In 1989 is er een Engelse landschapstuin aangelegd. Op het ‘eiland’ in de vijver staat een prieel. 

Ons terrein ligt midden in de boswachterij Ruinen. Je kunt in de omgeving prachtige wandelingen en fietstochten maken.

Meer informatie over het logeerhuis 

 

Tips in de omgeving 

 

Reserveren  

 

Op boekingen van onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.