Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

GROEPSACCOMMODATIE

gelegen in de boswachterij Ruinen, tussen de dorpen Echten en Ruinen, vind je onze bijzondere locatie, voorzien van 17 slaapkamers, 11 badkamers, een privé buitenzwembad whirlpool/jacuzzi, eigen bruin café en 7-holes golfbaan. De accommodatie is uniek gelegen, midden in de natuur, omgeven door een Engelese landschapstuin van ruim 2 hectare. Je wandelt vanuit het huis direct de bossen in. Wees niet verbaasd als er een ree door de tuin loopt!

 

Prachtige slaapzolder 

In de zomer van 2019 is onze prachtige slaapzolder in gebruik genomen. Wat een sfeervolle verdieping hebben we er bij gekregen: 7 extra slaapkamers, waarvan 5 met een eigen badkamer en twee kamers, die samen een grote badkamer met bad kunnen gebruiken.

Voor een impressie klik HIER

De benedenverdieping

Op de benedenverdieping bevinden zich twee 2 tweepersoons kamers, 2 driepersoonskamers en 1 vierpersoons kamer. Er is een badkamer met tweepersoons bubbelbad en een sauna . Ook zijn er nog twee badkamers met doucheruimte, wastafel en toilet.

De eersteverdieping

Op de eerste verdieping zijn er een-, twee en driepersoons  kamers, in totaal 11 slaapkamers. Er zijn twee badkamers met bad, douche, toilet en wastafel. En vijf slaapkamers hebben een eigen badkamer.

De zolder

Op de zolder is een intieme slaapkamer voor drie personen en een badkamer.

Plattegrond

klik HIER

De groepsaccommodatie

Het logeerhuis is zowel zakelijk als particulier te boeken. We beschikken over 40 slaapplaatsen. Er zijn  17 slaapkamers en 11 badkamers! 

De accommodatie heeft een grote woonkamer met piano, professionele keuken en een aparte eetkamer. De keuken beschikt over een 7 pits gasfornuis, twee ovens, koel-vries combinatie en twee vaatwassers, waarvan een professionele. In de eetkamer is ook nog een keukenhoek met 4 gaspitten, een vaatwasser, een oven, een steameroven en twee koelkasten.

Je hebt ook nog je eigen bruine café met tapinstallatie en koeling. We sluiten graag een vaatje bier voor je aan!

Er zijn mooie terrassen, er is een kampvuurplaats en een verwarmd buitenzwembad (van mei tot oktober)

Het terrein is ruim 2 hectare groot. In weekenden kan er in het restaurant een feestje zijn. Omdat er voldoende ruimte is, ontstaat er beslist geen overlast. De afgelopen jaren heeft geen enkele gast geklaagd over eventuele overlast!

Lees voor uw komst ook onze WELKOMSBRIEF

Dit zijn de prijzen:

KALENDER

klik:  HIER

 

meer informatie klik HIER

fotoalbum  contact