Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

GROEPSACCOMMODATIE

 

 

ZITKAMER, EETKAMER, KEUKENS, PUB en ZWEMBAD

Gelegen in de boswachterij Ruinen, tussen de dorpen Echten en Ruinen, vind je onze bijzondere locatie. Er is een gezellige zitkamer met verschillende zitjes en een aparte eetkamer, waar 40 mensen in een gezellige sfeer kunnen eten. De eetkamer heeft ook nog een eigen keukenhoek met veel voorzieningen. Je kunt ook heerlijk genieten in onze pub, samen rond de koperen toog met een lekker muziekje, even darten of een potje tafelvoetbal spelen. En van mei tot oktober kunt u zwemmen in ons eigen verwarmde zwembad van 10 bij 5 meter.

 

 

NIEUWE SLAAPKAMERS 

In de zomer van 2019 is onze prachtige slaapzolder in gebruik genomen. We hebben er een sfeervolle verdieping bij gekregen: 7 extra slaapkamers, waarvan 5 met een eigen badkamer en twee kamers, die samen een grote badkamer met bad kunnen gebruiken. Er zijn nu in totaal 17 slaapkamers en 11 badkamers. Op de begane grond zijn er 5 slaapkamers: twee 2 tweepersoons kamers, 2 driepersoonskamers en 1 vierpersoons kamer. Er is een badkamer met tweepersoons bubbelbad en een sauna . Ook zijn er nog twee badkamers met doucheruimte, wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping zijn er een-, twee en driepersoons  kamers, in totaal 11 slaapkamers. Er zijn twee badkamers met bad, douche, toilet en wastafel. En vijf slaapkamers hebben een eigen badkamer.

Op de zolder is een bijzondere slaapkamer voor drie personen met een badkamer.

 

Plattegrond 

 

RESERVEREN

Het logeerhuis is zowel zakelijk als particulier te boeken. We beschikken over 40 slaapplaatsen. Er zijn 17 slaapkamers en 11 badkamers! 

De accommodatie heeft een grote woonkamer met piano, een professionele keuken en een aparte eetkamer. De keuken beschikt over een 7 pits gasfornuis, twee ovens, koel-vries combinatie en twee vaatwassers, waarvan een professionele. In de eetkamer is ook nog een keukenhoek met 4 gaspitten, een vaatwasser, een oven, een steameroven en twee koelkasten.

Ook is er een bruin café met tapinstallatie en koeling. We sluiten graag een vaatje bier aan!

Er zijn mooie terrassen, er is een kampvuurplaats en een verwarmd buitenzwembad (van mei tot oktober). Neem eigen badlakens mee als u gebruik maakt van het zwembad. En natuurlijk midden in een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen.

 

 

De accommodatie wordt niet aan jongeren verhuurd

 

Op boekingen van onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.