Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Bijzondere trouwlocatie in Drenthe 

U wilt de prachtige relatie tussen u en uw partner op een bijzondere manier vieren. U wilt niet zomaar een trouwerij organiseren, maar u wilt een op en top romantische bruiloft op een bijzondere trouwlocatie. In dit geval bent u bij Het Bovenveen aan het juiste adres. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Gegarandeerd een onvergetelijke dag in de natuur 

Het Bovenveen is een romantische trouwlocatie. Wat de locatie zo bijzonder maakt, is het feit dat deze middenin de natuur ligt. Het Bovenveen is namelijk gevestigd in boswachterij Ruinen, en heeft een eigen tuin van meer dan 22.000 vierkante meter. Organiseert u uw bruiloft bij Het Bovenveen in Drenthe, dan heeft u een onvergetelijke dag in de prachtige natuur. 
 

Uw ja-woord binnen of buiten 

Het Bovenveen heeft prachtige zalen waar u het ja-woord kunt geven, maar u kunt er ook voor kiezen om in de buitenlucht te trouwen. Zeker als u in het late voorjaar, in de zomer of in het vroege najaar wil trouwen, is onze landschapstuin de perfecte locatie om uw partner het ja-woord te geven. U trouwt in een prachtige tent op een groot grasveld, met een uitgestrekt bos op de achtergrond. 

Bepaal uw eigen thema en sfeer 

U kiest helemaal zelf hoe de mooiste dag van uw leven eruit moet zien. U kunt een traditionele bruiloft organiseren bij Het Bovenveen, maar u kunt uw trouwdag ook een bepaald thema en een bepaalde sfeer geven. Wij hebben ervaring met het organiseren van bruiloften met een Italiaanse sfeer, maar kunnen uw trouwerij ook een echte festivalsfeer geven. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 
 

Een rondleiding op Het Bovenveen 

Wilt u Het Bovenveen een keer in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een rondleiding en eventueel een oriënterend gesprek.

Afspraak maken Sfeerimpressie bekijken