Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Romantische bruiloft in Drenthe 

Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden, waar u nog vele jaren met veel plezier en liefde op terugkijkt. Om uw bruiloft inderdaad te laten slagen, heeft u in ieder geval een mooie trouwlocatie nodig. Wilt u in Drenthe trouwen en doet u dit het liefst in een groene omgeving? Dan viert u uw trouwerij bij Het Bovenveen. Dit is een van de mooiste en meest romantische trouwlocaties in de provincie Drenthe. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Trouwen in de natuur 

Het Bovenveen beschikt over prachtige zalen. Iedere zaal is uniek, maar de diverse zalen van Het Bovenveen hebben wel iets met elkaar gemeen. Zo zijn alle zalen van de trouwlocatie omgeven door een prachtig natuurgebied. Het Bovenveen wordt omsloten door boswachterij Ruinen waarin de tuin van Het Bovenveen ruim 22.000 vierkante meter omvat. In boswachterij Ruinen, die 1200 hectare groot is, vindt u prachtige bossen, maar ook weilanden met heideschapen. Een veelzijdig natuurgebied, dat het perfecte decor vormt voor een onvergetelijke trouwerij. Trouwt u op Het Bovenveen, dan trouwt u middenin de natuur. 
 

Een bruiloft op maat 

Iedereen heeft een ander beeld van de perfecte trouwerij. Het Bovenveen begrijpt dit maar al te goed. Daarom organiseert u bij ons nooit een standaard trouwerij, maar krijgt u altijd een trouwfeest op maat. U kiest zelf uw trouwzaal, u kiest zelf hoe deze aangepast en ingericht moet worden en u bepaalt bovendien zelf welke arrangementen u af wil nemen voor uw trouwfeest. Wij passen ons volledig aan. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de sfeer van onze unieke trouwlocatie? Kom dan eens bij ons langs. Maak een wandeling door het natuurgebied, bezoek Het Bovenveen en praat met onze medewerkers. Dan krijgt u een duidelijk beeld van Het Bovenveen als locatie voor uw romantische trouwerij. Vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier op bel ons.

Bekijk sfeerimpressie Neem contact op