Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Romantische bruiloft op toplocatie 

U bent al jaren erg gelukkig met uw partner. Dit wilt u graag aan anderen laten zien, door uw liefde voor elkaar op een bijzondere manier te vieren met een trouwerij. Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven worden. Organiseert u uw bruiloft bij Het Bovenveen in Drenthe, dan weet u zeker dat u een geweldige dag beleeft om nooit te vergeten. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 


 

Trouwen in het bos 

Trouwlocatie Het Bovenveen heeft een unieke ligging. De trouwlocatie ligt namelijk middenin een natuurgebied. Onze tuin is maar liefst 22.000 vierkante meter groot en het perfecte decor voor uw romantische trouwerij. Trouwt u op Het Bovenveen, dan trouwt u middenin de bossen. De heideschapen zijn getuige van uw prachtige dag en op de achtergrond hoort u continu vogeltjes fluiten. Een geweldige omgeving voor een romantische dag. 
 

Een trouwerij binnen of buiten 

Bij Het Bovenveen kiest u zelf hoe u wilt trouwen. Trouwt u in de herfst of in de winter? Dan kunt u uw trouwerij binnen organiseren. Het Bovenveen beschikt over diverse prachtige zalen, die u geheel naar wens kunt aanpassen en inrichten. Trouwt u in het voorjaar of in de zomer? Dan kunt u ook buiten trouwen. In dit geval vindt uw trouwerij plaats op een groot grasveld, in een mooie tent en aan de rand van een prachtig bos. 

Bekijk een sfeerimpressie 
 


 

Een kijkje nemen op Het Bovenveen 

Natuurlijk wilt u uw trouwlocatie zien, voor u hier daadwerkelijk een trouwerij organiseert. Het Bovenveen begrijpt dit maar al te goed en nodigt u daarom met alle plezier uit voor een rondleiding. Neem contact met ons op, maak een afspraak voor een rondleiding en wij verwelkomen u graag op de korte of lange termijn. Meer weten over Het Bovenveen? Neem gerust contact op via telefoonnummer 06 30 22 36 89 of vul het contactformulier in op de website.

Naar het contactformulier