Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Romantische trouwlocatie in Drenthe 

Wilt u uw partner graag het ja-woord geven, maar zoekt u nog de ideale locatie voor een onvergetelijke trouwerij? Dan bent u bij Het Bovenveen aan het juiste adres. Het Bovenveen is een romantische trouwlocatie in Drenthe, waar door de jaren heen al vele geweldige bruiloften van gelukkige stelletjes georganiseerd zijn. Uw bruiloft kan de volgende zijn. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Trouwen in de romantische landschapstuin 

Trouwt u in het late voorjaar of in de zomer? Dan kunt u een van onze zalen huren voor uw trouwerij, maar in dit geval kunt u uw receptie en feest ook buiten organiseren. Het Bovenveen heeft een prachtige landschapstuin, waar u een romantische receptie, een trouwerij in Italiaanse sferen of een echte festivalbruiloft kunt organiseren. De Engelse landschapstuin wordt omringd door een prachtig bos met honderden zingende vogeltjes. Dit maakt de trouwlocatie extra bijzonder. 
 

De prachtige zalen van Het Bovenveen 

Het Bovenveen beschikt over diverse prachtige zalen. Iedere zaal is uniek en bovendien kiest u zelf hoe uw trouwzaal aangepast en ingericht moet worden. Wilt u bijvoorbeeld een bruiloft in een specifiek thema? Dan is dit geen enkel probleem. Wij bespreken uw wensen graag met u en zorgen ervoor dat deze voor honderd procent worden nageleefd op de mooiste dag van uw leven. 
 


 

Een onvergetelijke bruiloft op maat 

Wilt u bij Het Bovenveen trouwen, dan krijgt u geen standaard trouwfeest. Wij organiseren een trouwerij op maat, waarbij wij rekening houden met al uw eisen, wensen en verwachtingen. Wilt u Het Bovenveen een keer komen bekijken of wilt u uw trouwerij met een van onze gepassioneerde medewerkers bespreken? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. Wij verwelkomen u graag op de korte termijn. Voor een rondleiding, maar eventueel ook voor een oriënterend gesprek.

Afspraak maken Sfeerimpressie bekijken