Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Trouwen buiten in Drenthe

Vier uw trouwdag buiten op een schitterende trouwlocatie in het bos met vogels en heideschapen. Op het groene grasveld geniet u van een romantische dag met vrienden en familie, afgesloten met een dans onder de sterren. Een bruiloft om nooit te vergeten met tjilpende vogels en kriebelend gras onder uw voeten. Buiten trouwen is enorm romantisch en kan op Het Bovenveen in Drenthe. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Een buitenbruiloft met zekerheid

Plan uw bruiloft op een mooie zomerse dag en geniet van de trouwceremonie, huwelijksreceptie en trouwfeest in de zon. Maar ook in een ander seizoen is buiten trouwen heel romantisch. Het brengt echter als risico met zich mee dat uw huwelijksdag letterlijk in het water kan vallen. Bij Het Bovenveen zorgt een slechte weersvoorspelling niet voor problemen, want dan kunt u gewoon terecht in een van onze sfeervolle zalen, met plaats voor al uw gasten. U kunt zelfs met 40 gasten blijven overnachten, zodat gasten niet 's nachts nog een verre thuisreis hoeven te ondernemen. De volgende ochtend kunnen we dan  een heerlijk ontbijt verzorgen!
 

Trouwen met het buitenlandgevoel

Buiten trouwen zorgt voor het buitenlandgevoel in eigen land en prachtige trouwfoto’s met de bossen op de achtergrond. Vier een van de mooiste dagen van uw leven te midden van de natuurgebieden in boswachterij Ruinen. Laat u en uw gasten verwennen met culinaire hoogstandjes en boek een trouwarrangement, of vul de dag zelf in. Ook met het diner kunt u alle kanten op. Voor een mooie zomerbruiloft hoeven u en uw gasten niet af te reizen naar het buitenland, maar komt u naar Het Bovenveen in Drenthe. 

Onze trouwlocatie in het bos voor uw huwelijk

Viert u de liefde tijdens een sfeervolle buitenbruiloft tijdens de zomer, lente, herfst of zelfs winter? Neem dan voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via telefoonnummer 0528 25 15 88, of mobiel via 06 30 22 36 89. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@hetbovenveen.nl. Heeft u iets anders te vieren of bent u op zoek naar een inspirerende plek om samen te komen? Dan kunt u ook voor andere zakelijke en privéaangelegenheden terecht op Het Bovenveen in Drenthe.

Neem direct contact met ons op