Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Trouwen in Italiaanse sfeer

Een bruiloft in Italiaanse sfeer: een romantischer en sfeervoller thema bestaat wellicht niet. We hullen ook uw trouwdag graag helemaal in de Italiaanse stijl door onze landschapstuin aan te kleden met bijpassende decoratie. Kom trouwen in Mediterrane sferen te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van trouwlocatie Het Bovenveen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Sfeervolle en warme decoraties op uw Italiaanse bruiloft

De natuurlijke omgeving van Het Bovenveen sluit heel goed aan op een Italiaanse huwelijksdag aangezien men in Italië dankzij het mooie weer veel buiten leeft. Ook het samenzijn met familie wordt in Italië op waarde geschat. Op een zonnige dag viert u uw trouwdag te midden van vrienden en familie in onze sfeervolle landschapstuin vol lichtjes, in een sfeervolle tent met warme decoraties. Bovendien kunt u bij slecht weer gewoon uitwijken naar een van onze zalen, die wij ook graag geheel aankleden voor uw speciale dag. 
 

Culinaire hoogstandjes uit Italiaanse keuken

Het Italiaanse thema wordt uiteraard volledig doorgevoerd in het eten. Italianen eten graag goed en de Italiaanse keuken is dan ook meer dan pizza en spaghetti. Zo kunt u op uw trouwdag genieten van risotto, antipasti’s en nog veel meer. Aan het eind van de avond kunnen u en uw gasten genieten van een Italiaanse snack als afsluiter. U kunt kiezen voor een van onze Italiaanse arrangementen voor uw huwelijk, of deze op maat aan laten passen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met eventuele diëten. 

Trouwen op trouwlocatie Het Bovenveen

Ziet u zichzelf al trouwen in Italiaanse sferen op trouwlocatie Het Bovenveen? Bel ons dan direct op telefoonnummer 0528 25 15 88, of mobiel via 06 30 22 36 89. Daarnaast kunt u voor meer informatie een e-mail sturen naar info@hetbovenveen.nl. Ook voor andere particuliere en zakelijke aangelegenheden staan wij voor u klaar. Voor een prachtige Italiaanse bruiloft hoeft u niet meer de grens over met uw gasten: Op Het Bovenveen waant u zich tijdens uw huwelijk in Italië.

Neem direct contact met ons op