Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Trouwen op toplocatie in Drenthe

Wil je elkaar het JAwoord geven, kom dan trouwen op onze unieke trouwlocatie in Drenthe. Het Bovenveen ligt te midden van diverse natuurgebieden met bossen vol vogels en heideschapen. Spreek hier de huwelijksgeloften uit tussen de zingende vogels, met het kriebelende gras onder je voeten. Geniet van de bruiloft samen met familie en vrienden. Je kunt ook met de familie logeren in onze groepsaccommodatie om samen een paar onvergetelijke dagen te beleven. 


 

Je trouwfeest in de sfeervolle landschapstuin

In onze prachtige landschapstuin kun je je festivalbruiloft of trouwdag-in-Italiaanse-sferen vieren. De door de bossen omringde tuin wordt geheel in stijl aangekleed en voorzien van sfeervolle tenten waar jullie de liefde vieren. De tuin biedt voldoende plek voor de ceremonie, de trouwreceptie, het bruiloftsdiner en een spetterend feest. Alle onderdelen van de dag worden op een groene plek met een prachtig uitzicht gehouden. Voor de kinderen, die te gast zijn kunnen we speciale activiteiten organiseren! 

IMPRESSIE

Heerlijk genieten van de mooiste dag van je leven

Graag verwennen we de gasten met gebak, hapjes en drankjes, een heerlijke maaltijd en lekkere hapjes tijdens het feest. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen en maken we een passende offerte. We doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken!

Droombruiloft op Het Bovenveen

Wil je een droombruiloft met al je familie en vrienden vieren op onze bijzondere trouwlocatie Het Bovenveen? Neem dan contact met ons op.

Bel 06 30 22 36 89 of stuur  een mail naar info@hetbovenveen.nl