Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Trouwen op toplocatie in Drenthe

Heeft u elkaar het ja-woord gegeven, kom dan trouwen op onze unieke trouwlocatie in Drenthe. Het Bovenveen ligt te midden van diverse natuurgebieden met bossen vol vogels en heideschapen. Spreek hier uw huwelijksgeloften uit tussen de zingende vogels, met het kriebelende gras onder uw voeten. Geniet van uw bruiloft in het bijzijn van familie en vrienden en huur eventueel het logeerhuis voor een onvergetelijk weekend samen. 

Vraag vrijblijvend een offerte op
 

Vier uw trouwen in de sfeervolle landschapstuin

In onze prachtige landschapstuin viert u uw festivalbruiloft, of uw trouwdag in Italiaanse sferen. De door de bossen omringde tuin wordt geheel in stijl aangekleed en voorzien van sfeervolle tenten waar jullie de liefde vieren. De tuin biedt voldoende plek voor de ceremonie, de trouwreceptie en het bruiloftsdiner. Alle onderdelen van de dag worden op een groene plek met een prachtig uitzicht gehouden. Verwachten jullie kinderen, dan wordt ook hier rekening mee gehouden en wordt er gezorgd voor voldoende entertainment. 


Heerlijk genieten van jullie trouwdag

Gedurende de hele dag worden u en uw gasten verwend met gebak, hapjes en drankjes. ’s Avonds kan dit afgesloten worden met rijkelijk belegde broodjes of een casual frietkraam voor een bruiloft in ontspannen sfeer. De bruiloftsarrangementen duren vaak zo’n 4,5 uur, maar kunnen naar wens worden aangepast in tijdsduur, catering en invulling. Graag voldoen we aan uw wensen voor uw bruiloft en maken er een dag van om nooit te vergeten. 

Droombruiloft op Het Bovenveen

Wilt u uw droombruiloft met al uw geliefden vieren op onze bijzondere trouwlocatie Het Bovenveen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 25 15 88, of mobiel via 06 30 22 36 89. Of stuur even een mailtje naar info@hetbovenveen.nl. Ook voor andere zakelijke en particuliere aangelegenheden kunt u gebruikmaken van onze landschapstuin en de aangelegen zalen. Zo is een wandeling in de groene omgeving ideaal als invulling van de pauze tijdens uw symposium of besloten vergadering. Wij zien u graag binnenkort terug op onze inspirerende locatie.

Neem direct contact met ons op