Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

TROUWLOCATIE

Wil je elkaar het JA-woord geven, kom dan trouwen op onze unieke trouwlocatie in Drenthe. 

Het Bovenveen ligt te midden van diverse natuurgebieden. Spreek hier de huwelijksgeloften uit tussen de zingende vogels, met het kriebelende gras onder je voeten.
Geniet van de bruiloft samen met familie en vrienden. Je kunt ook met de familie logeren in onze luxe groepsaccommodatie voor 40 personen, om samen een paar onvergetelijke dagen te beleven. 

 

 

Sfeervolle landschapstuin

sfeervol buiten eten


Alle onderdelen van de dag kunnen in de natuur of in onze stijlvolle feestzaal gehouden worden. Overal geniet je van de prachtige omgeving. Voor de kinderen, die te gast zijn, kunnen we speciale activiteiten organiseren! In onze prachtige Engelse landschapstuin kun je je festivalbruiloft of trouwdag-in-Italiaanse-sferen vieren. De door bossen omringde tuin wordt geheel in stijl aangekleed en kan worden voorzien van sfeervolle tenten.   De tuin biedt voldoende plek voor de ceremonie, de trouwreceptie, het bruiloftsdiner en een spetterend feest.

 

IMPRESSIE

De mooiste dag!

Graag verwennen we de gasten met gebak en drankjes, een heerlijke maaltijd en lekkere hapjes tijdens het feest. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen en maken we een passende offerte. We doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken!

Tot in de puntjes verzorgd

Wij zorgen graag voor een huwelijksdag om nooit te vergeten, voor het bruidspaar en de gasten. Ons personeel met ruime ervaring op horecagebied verzorgt graag alles tot in de puntjes. 

 

prachtige fotolocatie

 

 

 

DE PERFECTE TROUWLOCATIE

Privacy, ruimte, sfeer en natuur; de perfecte trouwlocatie. 

Neem contact met ons op, bel Jacolien 06 30 22 36 89 of stuur een MAIL

In een persoonlijk gesprek nemen we alle wensen door, om aan de hand daarvan een droombruiloft samen te stellen!