Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

TROUWLOCATIE

Wilt u graag trouwen op een inspirerende locatie midden in de natuur? Trouw dan op HET BOVENVEEN, een prachtige trouwlocatie in Drenthe, tussen twee natuurgebieden.

Geef elkaar het ja-woord met uw voeten in het gras, tussen de tsjilpende vogels.

Op onze bijzondere trouwlocatie in boswachterij Ruinen viert u niet alleen uw bruiloft, maar kunt u ook met familie en vrienden blijven logeren.

We beschikken over een accommodatie voor 40 personen! 

 

TROUWEN IN DE GROENE NATUUR

De prachtige landschapstuin wordt voorzien van een sfeervolle tent voor jullie trouwceremonie en gedecoreerd in het gewenste thema. Uiteraard van alle gemakken voorzien en met een prachtig uitzicht over de bossen en de natuur. Geniet van de mooie locatie, de aangename en ontspannen sfeer en de uitstekende service. 

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Wij zorgen graag voor een huwelijksdag om nooit te vergeten, voor u en voor uw gasten. Laat u gedurende de hele dag verwennen met culinaire lekkernijen en sluit af met een trouwdiner of een gezellige borrel. Want ook uw receptie, diner of trouwfeest kan naast de trouwceremonie in de mooie landschapstuin plaatsvinden. Ons personeel met ruime ervaring op horecagebied verzorgt graag alles tot in de puntjes. 

DE PERFECTE TROUWLOCATIE

Privacy, ruimte, sfeer en natuur; de perfecte trouwlocatie.  Neem contact met ons op, bel Jacolien 06 30 22 36 89 of stuur een MAIL

In een persoonlijk gesprek nemen we graag uw wensen door, om aan de hand hiervan uw droombruiloft samen te stellen.