Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderen en trainen

 

Restaurant

Een prachtige open ruimte met een breed uitzicht op de tuin. Aan stoere tafels kunt u genieten van een overheerlijke lunch of een smakelijk diner. Klik hier voor impressies van ons restaurant.

Keuken

Een van alle gemakken voorziene horeca-keuken. Onder leiding van een ervaren kok, kunnen gasten kookworkshops houden: zelf koken en daarna extra genieten!

De Petersenzaal

Een ruime zaal van meer dan 80 m2 met uitzicht op de tuin. De zaal kan op veel verschillende manieren worden ingericht en kan samen met het restaurant tot een grote ruimte van bijna 200 vierkante meter worden samengevoegd.

Terras

Voor het restaurant en de bovenzaal bevindt zich een verhoogd terras. Genietend van de natuur, begeleid door  fluitende vogels, kunt u hier genieten van een prachtig uitzicht.

 

Bibliotheek

Een lichte vergaderzaal van ruim 80 vierkante meter, ingericht met verschillende hoeken De inrichting kan naar wens worden aangepast.

Theater

Er is een knus theater, geschikt voor een lezing, een presentatie, het vertonen van films of het spelen van theaterstukken. Er staan originele theaterfauteuils en er kunnen zeker 60 mensen ruim zitten.

Huiskamer

Er is een hele ruime huiskamer met een gemakkelijke zithoek en grote tafels om aan te eten of met elkaar in gesprek te gaan. Naast de huiskamer bevindt zich een goed ingerichte keuken, die gebruikt kan worden voor zelfverzorging.

Achterkamer

De achterkamer is een mooie rustgevende ruimte. 

Prieel

Op een eiland in de vijver, te bereiken via een bruggetje, staat een prieel. Met groepen tot 8 personen kun je hier met elkaar in gesprek. Een plek waar je echt los komt van je dagelijkse beslommeringen

 

contact  fotoalbum