Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Coronaproof Vergaderen & trainen op een bosrijk landgoed

 

In boswachterij Ruinen, tussen Meppel en Hoogeveen ligt een paradijselijk landgoed waar u kunt genieten van rust en ruimte. Kleinschalig en discreet. Er is een conferentie gebouw met meerdere zalen, een restaurant, een theater, bibliotheek, bruin-café en een groot terras met prachtig uitzicht over een Engelse landschapstuin. De vergaderruimtes variëren van 70m2 tot 160m2. 

 

Coronaproof vergaderen tot 30 man met anderhalve meter afstand. 

 

Uiteraard worden onze ruimtes zo ingericht dat ze voldoen aan de regels. 

 

impressie

 

Ervaar de groenste vergaderlocatie van Nederland! 

De grote raampartijen zorgen voor veel licht en een schitterend uitzicht op het bos en  de Engelse landschapstuin. Ook ideaal voor een verfrissende wandeling tussendoor. Een ideale plek voor een ‘heidag’, een meerdaagse training, cursus, wijnproeverij, kookworkshop. Bij landgoed Het Bovenveen kunt u ook culinair kunt genieten van een lunch of diner waarbij we gebruik maken van streekproducten.

 

Gasten die langer willen blijven kunnen logeren in onze luxe groepsaccommodatie

Een gezellig ingerichte voormalige boerderij met 40 slaapplaatsen, verdeeld over 17 slaapkamers. Er zijn ook 7 twee-persoonskamers met eigen badkamer.

 

Er worden op locatie ook diverse activiteiten aangeboden zoals bootcamps, escape hunt, pubquiz etc.


 

Zalen

 

Arrangementen

 

 

grote zaal

 

 

Meer info over ons Restaurant

 

LUNCH en DINER

Onze horeca-keuken is van alle gemakken voorzien. Onder leiding van onze topkok, kunnen gasten deelnemen aan kookworkshops: zelf koken en daarna extra genieten!

 


 

 

 

PETERSENZAAL

Een ruime zaal van meer dan 80 m2 met uitzicht op de tuin. De zaal kan op veel verschillende manieren worden ingericht en kan samen met het restaurant tot een grote ruimte van 150 vierkante meter worden samengevoegd.

 

TERRAS

Voor het restaurant en de bovenzaal bevindt zich een verhoogd terras. Genietend van de natuur, begeleid door  fluitende vogels, kunt u hier genieten van een prachtig uitzicht.

 

BIBLIOTHEEK

Een lichte vergaderzaal van ruim 80 vierkante meter, ingericht met verschillende hoeken De inrichting kan naar wens worden aangepast.

 

THEATER

Er is een knus theater, geschikt voor een lezing, een presentatie, het vertonen van films of het spelen van theaterstukken. Er staan originele theaterfauteuils en er kunnen zeker 60 mensen ruim zitten.

 

 

 

 

HUISKAMER

Er is een hele ruime huiskamer met een gemakkelijke zithoek en een grote tafel om aan te eten of met elkaar in gesprek te gaan. Naast de huiskamer bevindt zich een goed ingerichte keuken, die gebruikt kan worden voor zelfverzorging.

 

ACHTERKAMER

De achterkamer kan gebruikt worden als eetkamer en als vergaderruimte. Ook hier is een goed geoutilleerde keuken.
Op een eiland in de vijver, te bereiken via een bruggetje, staat een prieel. Met groepen tot 8 personen kun je hier met elkaar in gesprek. Een plek waar je echt los komt van je dagelijkse beslommeringen

 

 

Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.

 

 

 

 

 

 

Partners van het Bovenveen

Partners van het Bovenveen