Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderen & trainen op een bosrijk landgoed

 

In boswachterij Ruinen, tussen Meppel en Hoogeveen, ligt een paradijselijk landgoed waar u kunt genieten van rust en ruimte. Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen, trainingen, cursussen of congressen. Een kleinschalige meerdaagse bijeenkomst met volledige verzorging is ook mogelijk. Op landgoed het Bovenveen zijn 11 hotelkamers, meerdere zalen, een restaurant,  bruin-café en een groot terras met uitzicht over de prachtige Engelse landschapstuin. De vergaderruimtes variëren van 70m2 tot 160m2. 

 

Hybride en Coronaproof vergaderen

 

impressie

 

Ervaar de groenste vergaderlocatie van Nederland! 

De grote raampartijen zorgen voor veel licht en een schitterend uitzicht op het bos en  de Engelse landschapstuin. Ook ideaal voor een verfrissende wandeling tussendoor. Een ideale plek voor een ‘heidag’, een meerdaagse training, cursus, wijnproeverij, kookworkshop. Bij landgoed Het Bovenveen kunt u ook culinair kunt genieten van een lunch of diner waarbij we gebruik maken van streekproducten. Hierbij houden we ons strikt aan de coronaregels. Bij mooi weer bieden we een lunch to-go die u tijdens een heerlijke boswandeling kunt nuttigen.

 

Hybride vergaderen

Wij faciliteren hybride vergaderen. Door een uitstekend wifi netwerk met supersnel internet kunnen collega's, die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch aansluiten.

 

Gasten die langer willen blijven kunnen logeren in onze luxe groepsaccommodatie

Een gezellig ingerichte voormalige boerderij met 40 slaapplaatsen, verdeeld over 17 luxe slaapkamers. Er zijn 11 twee-persoonskamers met eigen badkamer.

 

Er worden op locatie ook diverse activiteiten aangeboden zoals bootcamps, escape hunt, pubquiz etc.


 

Zalen

Het aantal personen per ruimte is afhankelijk van de opstelling.

 

 

Arrangementen

 

 

grote zaal

 

 

Meer info over ons Restaurant

 

LUNCH en DINER

Wij gebruiken altijd streekproducten.  

 


 

 

 

PETERSENZAAL

Een ruime zaal van meer dan 80 m2 met uitzicht op de tuin. De zaal kan op veel verschillende manieren worden ingericht en kan samen met het restaurant tot een grote ruimte van 150 vierkante meter worden samengevoegd.

 

TERRAS

Voor het restaurant en de bovenzaal bevindt zich een verhoogd terras. Genietend van de natuur, begeleid door fluitende vogels, kunt u hier genieten van een prachtig uitzicht.

 

BIBLIOTHEEK

Een lichte vergaderzaal van ruim 80 vierkante meter, ingericht met verschillende hoeken De inrichting kan naar wens worden aangepast.

 

FABRIEK (nieuw)

Het conferentiegebouw was ooit een gereedschappenfabriek! Deze zaal herinnerd daar met een knipoog aan terug. Industrieel, degelijk en een heerlijke multifunctionele werkplek met grote statafels

 

HUISKAMER

Er is een hele ruime huiskamer met een gemakkelijke zithoek en een grote tafel om aan te eten of met elkaar in gesprek te gaan. Naast de huiskamer bevindt zich een goed ingerichte keuken, die gebruikt kan worden voor zelfverzorging.

 

ACHTERKAMER

De achterkamer kan gebruikt worden als eetkamer en als vergaderruimte. Ook hier is een goed geoutilleerde keuken.
Op een eiland in de vijver, te bereiken via een bruggetje, staat een prieel. Met groepen tot 8 personen kun je hier met elkaar in gesprek. Een plek waar je echt los komt van je dagelijkse beslommeringen

 

 

Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.

 

 

 

 

 

 

Partners van het Bovenveen

Partners van het Bovenveen