Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

conferentieruimte huren in Drenthe

Bij het huren van een conferentieruimte let u op de capaciteit, de bereikbaarheid en eventueel op de parkeergelegenheid. Maar let u ook op de omgeving? Een groene omgeving heeft namelijk een positieve invloed op het concentratievermogen en zorgt ervoor dat uw conferentie indruk maakt. Het Bovenveen is gelegen tussen twee natuurgebieden in Drenthe en biedt diverse conferentiezalen met ieder een eigen capaciteit. Bent u op zoek naar een unieke natuurrijke locatie voor uw congres? Dan bent u bij Het Bovenveen aan het juiste adres. 

Neem direct contact met ons op
 

Conferentieruimte huren in een bosrijke omgeving

Het houden van een conferentie in een natuurrijke omgeving werkt inspirerend. Doordat uw toehoorders zich volledig kunnen ontspannen hebben zij alle aandacht voor de conferentie. Er zijn bovendien geen storende factoren en u kunt de tijd nemen doordat de conferentie voor een duidelijke tijdsduur is ingepland. Na een tijdje luisteren naar de conferentie kan er een pauze worden ingelast, waarbij u en uw gasten een frisse neus kunnen halen in de bossen met vogels, heideschapen en andere dieren. Zo kan ook de rest van de conferentie weer goed opgenomen worden. 
 

Uw conferentie geheel verzorgd

Naast de prachtige locatie met gratis parkeergelegenheid en een uitstekende bereikbaarheid, profiteert u bij Het Bovenveen van een strakke organisatie en heerlijke catering. Uw gasten worden bij binnenkomst verwelkomd met een kop koffie of thee en iets lekkers en kunnen hier de rest van de conferentie gebruik van maken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw conferentie te openen met een ontbijt, of tussendoor van een lunch gebruik te maken. Wanneer u bijvoorbeeld gasten van over de grens heeft, behoort ook een overnachting tot de mogelijkheden. 
 

Succesvolle conferentie bij Het Bovenveen in Drenthe

Het Bovenveen bevindt zich tussen twee natuurgebieden in de Drentse boswachterij Ruinen. Houdt u uw conferentie graag in een conferentieruimte in een groot bosrijk gebied? Of wilt u een andere zakelijke bijeenkomst bij ons plannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 251588, of stuur een mailtje naar info@hetbovenveen.nl. Wij denken graag met u mee om van uw conferentie een succes te maken.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.