Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Symposium locatie huren in Drenthe


Het geven van een informatief symposium vergt heel wat voorbereiding. U kunt ervoor kiezen om een deel van die voorbereiding uit handen te geven, door een locatie te huren om uw congres te laten plaatsvinden. Bij Het Bovenveen in Drenthe regelen wij niet alleen een geheel verzorgde symposium locatie met materiaal, maar regelen ook graag de catering tijdens uw evenement. Zo maakt u er een geslaagde bijeenkomst van. 

Neem direct contact met ons op
 


Een symposium locatie huren in een bosrijke omgeving

Naast verschillende zalen met ieder een eigen capaciteit kunt u ook terecht in ons sfeervolle theater. Uw gasten genieten bij ons van gratis parkeergelegenheid en kunnen tijdens de pauze een wandeling maken in de Engelse landschapstuin. Wanneer u een van de grote zalen huurt, zorgen wij graag voor de gewenste opstelling en heeft u tijdens het evenement uitzicht op de natuurgebieden waartussen Het Bovenveen gelegen is. De zalen worden uiteraard uitgerust met whiteboard, flipover en beamer en zijn voorzien van draadloos internet. 
 

Geheel verzorgde catering tijdens uw symposium

Niet alleen kunt u op onze locatie zalen huren voor uw bijeenkomst, ook kunt u uw conferentie beginnen met een ontbijt, of tussen de middag gezamenlijk de lunch nuttigen. De maaltijden worden vakkundig bereid door onze ervaren chefkoks. Tijdens de conferentie worden u en uw gasten verzorgd met koffie, thee en water en iets lekkers. Ook de catering tijdens uw symposium is bij ons in goede handen. 
 


 

Het Bovenveen is de symposium locatie in Drenthe

Wilt u weten wat een ruime ervaring in evenementenorganisatie voor uw symposium kan doen? Bent u benieuwd naar onze zalen, de capaciteit en de groene omgeving? Bel ons dan voor een kennismakingsafspraak via telefoonnummer 0528 251588, of stuur ons een mailtje via info@hetbovenveen.nl. Ook voor andere zakelijke activiteiten zoals een presentatie, vergadering of outdoor activiteiten kunt u bij ons terecht. Wij zorgen graag voor een geslaagde conferentie of ander evenement.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.