Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Symposium organiseren in Drenthe

Bent u op zoek naar een locatie voor het organiseren van uw symposium? Bij Het Bovenveen in Drenthe bieden wij u graag de ruimte in een van onze zalen of ons theater. Bovendien ondersteunen wij u graag bij de planning, het materiaal en de catering tijdens uw congres. Een passende locatie voor informatieve symposia vindt u bij Het Bovenveen. 

Neem direct contact met ons op
 

Uw symposium organiseren op een bijzondere locatie

Gelegen tussen natuurgebieden is Het Bovenveen een bijzondere locatie voor het organiseren van uw evenement. Van een kleine bijeenkomst tot een congres voor een grote groep mensen: het kan in onze verschillende zalen met ieder een eigen capaciteit. Wij richten de zalen voor u in de gewenste opstelling in en zorgen voor het benodigde materiaal, zoals een beamer, draadloos internet en een whiteboard. Tijdens de bijeenkomst wordt u voorzien van koffie, thee en iets lekkers. Bovendien genieten u en uw gasten bij een programma van 6 uur of langer van een heerlijke lunch, ontbijt en/of diner. Eventueel kan het congres onderbroken worden voor een pauze en een wandeling in de bosrijke omgeving


De culinaire verzorging van uw bijeenkomst

Of u nu uw bijeenkomst wilt beginnen met een ontbijt, of tussendoor gebruik wilt maken van een lunch: het is allemaal mogelijk. Alle gerechten worden bereid door onze chefkoks met jarenlange ervaring. In onze natuurrijke omgeving en onder het genot van een goede maaltijd zal uw symposium zeker een positieve indruk achterlaten. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze dag op culinair gebied invulling te geven. 
 

Het Bovenveen als evenementenlocatie in Drenthe

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het houden van symposia op onze groene locatie in Drenthe, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via telefoonnummer 0528 251588, of door een e-mail te sturen naar info@hetbovenveen.nl. Ook voor andere zakelijke gelegenheden zoals een vergadering of bedrijfspresentatie kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen u graag tijdens uw congres of ander evenement.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.