Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Trainingsfaciliteiten

Op HET BOVENVEEN beseffen we dat het verzorgen van een training afhangt van enorm veel factoren. Niet alleen de inspiratie en de trainingsstof van degene die de training geeft, is hierbij van groot belang. Ook allerlei trainingsfaciliteiten spelen een belangrijke rol in het proces. Wanneer alle details goed worden uitgewerkt, zult u een uitermate succesvolle, leerzame en vooral ook inspiratievolle training genieten. HET BOVEVEEN biedt dan ook het totaalpakket aan als het gaat om trainingsfaciliteiten. Hierbij valt ten eerste te denken aan onze toplocatie midden in een prachtig inspirerend en rustgevend natuurgebied. Daarnaast zijn de verschillende ruimtes die worden aangeboden ook zeker noemenswaardig. Als u kijkt naar de foto’s van onze verschillende trainingsruimtes en congresruimtes dan zult u zien dat deze een creatieve, intense en inspiratievolle sfeer uitstralen. Wij kunnen u garanderen dat deze ook zo zullen aanvoelen, waardoor elke training in deze setting een succes zal zijn.

 

Details in de trainingsruimte

Of u nu een training geeft, een workshop organiseert of een congres bijwoont, alle aanwezigen zullen op de details letten. Daarom willen we op Het Bovenveen alle randzaken tot in detail voor u regelen, zodat u zich enkel en alleen op de inhoud van de trainingen of andere bijeenkomsten kunt richten. Naar aanleiding van een inventariserend en open gesprek zullen we analyseren wat we voor u kunnen betekenen om het totaalpakket tot een succes te maken. Hierbij kunt u denken aan de catering en de inrichting van een zaal. Elke training of workshop heeft namelijk niet alleen een ander aantal deelnemers, maar ook een ander einddoel. Daarom is het prettig om een setting te maken die bij u past. Alle trainingsfaciliteiten worden dus van tevoren besproken. Van pen en papier tot beamer en van koffiekoekjes tot internetverbinding staan we voor u klaar.

 

 

De trainingsruimtes

Kijk voor impressies in ons fotoalbum.

 contact

 

Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.