Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Trainingsruimte 

Als onderneming wilt u dat uw medewerkers van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte zijn, natuurlijk kan dat door het versturen van informatie via de digitale weg. Niets is echter zo succesvol dan investeren in de relatie met uw mensen: zonder relatie geen prestatie! Zo af en toe met uw team 'de hei op', kan de motivatie enorm verhogen. Mensen krijgen dan weer zin om er tegenaan te gaan! Op HET BOVENVEEN  hebt u vele bjzondere mogelijkheden om uw team te (laten) inspireren. We werken met een uitgebreid netwerk van organisaties, die u kunnen helpen om uw mensen op de juiste manier te inspireren. Want daar gaan we voor: Inspiratie op een plek mdden in de natuur, weg van alle dagelijkse beslommeringen, maar wel heel goed bereikbaar!

Onze ruimtes zijn heel divers en uitermate geschikt voor allerlei vormen van cursussen, workshops en trainingen. Of u nu met een grote groep medewerkers bent of slechts met een select groepje, er is altijd een passende trainingsruimte voor u beschikbaar op HET BOVENVEEN.

Wat bieden wij u?

Wij zijn in staat om onze prachtige en inspirerende ruimtes aan te passen aan uw wensen. De afgelopen jaren hebben onze gasten met veel pleizer gebruik gemaakt van onze accommodatie. We zien dan ook steeds weer terug! Zowel voor grotere groepen als voor selecte gezelschappen hebben we een zakelijke en toch inspirerende ruimte beschikbaar. In het mooie natuurgebied rondom onze trainingsruimtes kunt u bovendien uiterst goed tot rust komen tijdens de pauzes en na afloop van intensief zware trainingen. We zijn samen met u in staat om elke trainingsbehoefte te faciliteren en deze tot een groot succes te maken. Aarzel vooral niet en kijk onder andere eens naar de verschillende foto’s van onze trainingsruimtes en andere faciliteiten. Op die manier krijgt u een goede indruk van wat wij u te bieden hebben. Een training in een van onze vele ruimtes zal een unieke ervaring zijn. Het design van de ruimtes is inspirerend, creatief en vooral ook rustgevend. Het zakelijke aspect wordt met het genot samengebracht.

 

De trainingsruimtes

 

fotoalbum   contact