Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

TRAININGSRUIMTE

Zo af en toe met uw team 'de hei op', kan de motivatie enorm verhogen. Mensen krijgen dan weer zin om er tegenaan te gaan! Op Landgoed Het Bovenveen heeft u vele bijzondere mogelijkheden om uw team te (laten) inspireren. We werken met een uitgebreid netwerk van organisaties die u kunnen helpen om uw mensen op de juiste manier te inspireren. Want daar gaan we voor: Inspiratie op een plek mdden in de natuur, weg van alle dagelijkse beslommeringen, maar wel heel goed bereikbaar en gratis parkeren!

Onze ruimtes zijn heel divers en uitermate geschikt voor allerlei vormen van cursussen, workshops en trainingen. Of u nu met een grote groep medewerkers bent of slechts met een select groepje, er is altijd een passende trainingsruimte voor u beschikbaar. Wij vinden het belangrijk dat u zich volledig op de training kunt richten. Wij zullen alles voor u facliliteren.

Waarom bij ons?

Wij zijn in staat om onze prachtige en inspirerende ruimtes aan te passen aan ieders wensen. De afgelopen jaren hebben onze gasten met veel plezier gebruik gemaakt van onze accommodatie. We zien ze dan ook steeds weer terug! Zowel voor grotere groepen als voor selecte gezelschappen hebben we zowel zakelijke als inspirerende ruimtes beschikbaar. In het mooie natuurgebied rondom onze trainingsruimtes kun je bovendien goed tot rust komen tijdens pauzes of na afloop van een intensieve bijeenkomst. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt.

En wat is er fijner om te genieten van een uitgebreide en heerlijke lunch en af te sluiten met een goed verzorgd diner. Onze topkok bereidt de heerlijke maaltijden zo veel mogelijk met streekproducten.

 

De trainingsruimtes

 

fotoalbum   contact

 

 

Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.