Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Unieke vergaderlocatie huren

Te midden van de natuur kunt u inspirerend en in alle rust vergaderen. Of het nu gaat om een brainstorm voor een nieuw project, het vinden van onderwerpen voor het nieuwe seizoen of probleemoplossing: in een natuurlijke omgeving komt u op creatieve ideeën. Het Bovenveen is gelegen tussen twee natuurgebieden in het Drentse landschap en biedt u als unieke vergaderlocatie de mogelijkheid om in alle rust en geheel verzorgd te vergaderen. 

Neem direct contact met ons op
 


 

Verandering van omgeving voor inspirerend vergaderen

Een goede vergadering is waardevol, maar daarvoor heeft u wel de rust nodig om te kunnen brainstormen. Doordat veel vergaderingen in een standaard ruimte op het kantoor worden gehouden, zijn ze vaak onproductief en wordt het nagestreefde doel niet bereikt. Een effectieve aanpassing is dan ook het kiezen van een groene vergaderomgeving, die zorgt voor meer inspiratie. Het Bovenveen biedt uitzicht over beboste natuurgebieden met vogels, heideschapen en andere diersoorten en de mogelijkheid om hier in de pauze een frisse neus te halen. 

 

Laat uw vergadering geheel verzorgen op onze unieke locatie

Onze vergaderzalen bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte. U kunt dus bij ons terecht voor een nuttige vergadering wanneer u met een handvol partners bent, of met honderd medewerkers. Wanneer u niet genoeg heeft aan een dag brainstormen en overleg, kunt u ook een meerdaags vergaderarrangement bij ons boeken met overnachting. U en uw gasten worden met koffie, thee en iets lekkers ontvangen in onze zalen met uitzicht op het uitgestrekte natuurgebied. Onze gastvrouw Jacolien heet u welkom en verzorgt naar wens hapjes, drankjes, lunch en diner. 

Boek uw vergaderarrangement bij Het Bovenveen

Bent u toe aan een unieke vergaderlocatie voor uw bijeenkomst met collega’s of werknemers? Op Het Bovenveen kunt u terecht voor een productieve vergadering te midden van een natuurlijke omgeving. Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen via telefoonnummer 0528 251588, of stuur een e-mail met uw wensen naar info@hetbovenveen.nl. Wij ontvangen u graag voor uw effectieve vergadering te midden van de Drentse natuur.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.