Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Unieke vergaderlocatie huren in Drenthe


Bent u op zoek naar een plek om met uw team intensief te vergaderen, te midden van de buitenlucht? Door te overleggen op een unieke vergaderlocatie te midden van een natuurlijke omgeving bereikt u echt resultaat. Even weg van kantoor kunnen u en uw medewerkers of partners creatief brainstormen. Het Bovenveen ligt tussen natuurgebieden in Drenthe en biedt u de natuur en de rust die u nodig heeft voor een geslaagde vergadering.

Neem direct contact met ons op
 


Effectief vergaderen dankzij verandering van omgeving

Op kantoor vergaderen gaat vaak ten koste van de kwaliteit van het overleg, waardoor resultaten van de vergadering vaak tegenvallen. Mailtjes, telefoontjes en andere gesprekken op kantoor leiden uw medewerkers, collega’s of partners af van de vergadering. Ook de vergaderruimte is vaak inspiratieloos. Boek daarom een vergaderarrangement in een natuurlijke omgeving op Het Bovenveen. Bijvoorbeeld een 4-uurs arrangement met koffie en lekkers, een 6- of 8-uurs arrangement met lunch, of een 12- of 32-uurs arrangement met lunch en diner en in het laatste geval ook een overnachting, ontbijt en extra lunch. Zo kunt u in alle rust inspirerend vergaderen. 
 

Vergaderen op een unieke locatie tussen natuurgebieden

Op Het Bovenveen kunt u diverse ruimtes huren voor uw vergadering, allemaal met een schitterend uitzicht over de ruim 22.000 vierkante meter grote natuurgebieden. Hierdoor kijkt u niet alleen tijdens de vergadering uit over het beboste gebied dat verschillende diersoorten huisvest, maar kunt u er tijdens een onderbreking ook heerlijk even een frisse neus halen. Wij bieden een diversiteit aan vergaderzalen op onze unieke locatie, van een prieel op de vijver voor groepen tot 8 personen, tot de grote zaal van zo’n 200 vierkante meter. 
 


 

Uw vergadering in Drenthe tot in de puntjes verzorgd

Het Bovenveen is een unieke vergaderlocatie en deze woonboerderij met Engelse landschapstuin ligt te midden van de Drentse natuurgebieden. Dankzij de buitenlucht, groene omgeving en rust kunnen u en uw gesprekspartners zich optimaal focussen op het vergaderproces. Bel voor meer informatie over de arrangementen en mogelijkheden telefoonnummer 0528 251588, of stuur direct een e-mail naar info@hetbovenveen.nl. Wij bieden u graag de ruimte om ongestoord en inspirerend te vergaderen.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.