Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderarrangement huren in Drenthe

Door met uw personeel of zakelijke partners buiten het eigen kantoor te vergaderen, is er ruimte voor inspiratie en nieuwe ideeën. Kiest u er daarnaast voor een vergaderarrangement te huren bij Het Bovenveen in Drenthe, dan hoeft u zich bovendien niet druk te maken over de faciliteiten en een goede maaltijd. In de groene omgeving worden u en uw gesprekspartners zelfs nog meer geïnspireerd, wat het brainstormen ten goede komt. 

Neem direct contact met ons op
 


Vergaderarrangementen bij Het Bovenveen

Of u nu een deel van de dag wilt vergaderen, of een paar dagen: bij Het Bovenveen kan het. Geniet tussen het brainstormen door van de 22.000 vierkante meter Engelse landschapstuin door er een verfrissende wandeling te maken. Voor uw meeting op Het Bovenveen kunt u kiezen uit de volgende arrangementen

Naast de bovenstaande maaltijden wordt u bovendien ontvangen met koffie, thee en iets lekkers, waarvan u gedurende de rest van de bijeenkomst gebruik kunt maken. 


De voordelen van vergaderen in een conferentiecentrum

Wij voorzien u tijdens uw vergadering van een beamer, whiteboard en flipover. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van het draadloos internet. Onze zalen bieden daarnaast ruim daglicht uit de grote vensters die uitkijken op de natuurgebieden waartussen Het Bovenveen is gevestigd. U heeft keuze uit diverse vergaderzalen, maar kunt ook in het achterhuis, prieel of het theater terecht voor een zakelijke bespreking. En voor u en uw gasten is er voldoende gratis parkeerruimte. 
 


Boek uw vergaderarrangement bij Het Bovenveen

Wij ontvangen u graag voor uw vergadering op Het Bovenveen in Drenthe. Ook kunt u bij ons zalen huren voor andere bijeenkomsten en activiteiten, zowel zakelijk als privé. Bel ons gerust vrijblijvend op telefoonnummer 0528 251588, of stuur een e-mail naar info@hetbovenveen.nl. Doe uw voordeel met onze ervaring in het organiseren van bijeenkomsten, zodat uw vergadering een succes wordt.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.