Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderen in de natuur

Vergaderen doet u het beste buiten de deur. Door verandering van omgeving zal de creativiteit van u en uw partners of medewerkers toenemen. Een natuurlijke omgeving geeft u meer inspiratie om te overleggen over een nieuwe campagne, nieuwe onderwerpen aan te dragen voor het volgende seizoen, of om met nieuwe klanten een vergadering te beleggen. Op Het Bovenveen kunt u te midden van de natuur terecht voor een tot in de puntjes verzorgde buitenvergadering. 
 

Neem direct contact met ons op
 


Concentreer u in alle rust op het vergaderproces

Op Het Bovenveen heeft u de keuze uit diverse vergaderarrangementen van verschillende tijdsduur. Tijdens uw vergadering kunt u alles uit handen geven: van hapjes en drankjes tot diner en overnachting tijdens een meerdaagse vergadering. Gelegen tussen natuurgebieden bieden onze vergaderruimtes de rust en de ruimte om inspirerend overleg te plegen met uw gesprekspartners. Samen sparren over het probleem van uw klant, of brainstormen op zoek naar nieuwe ideeën.


Een natuurlijke omgeving voor uw vergadering

Het Bovenveen biedt diverse inspirerende ruimtes voor uw vergadering, aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeftes. Hiervoor hoeft u niet met een grote groep te zijn: een ruimte kunt u bij ons al voor een beperkt aantal personen huren. Alle ruimtes bevinden zich te midden van het prachtige natuurgebied van de de boswachterij Ruinen; bossen die vogels, heideschapen en andere dieren herbergen. Een wandelingetje tussendoor in de Engelse landschapstuin van 22.000 vierkante meter zorgt vaak voor nieuwe inspiratie. 


Vergaderen in de natuur doet u op Het Bovenveen

Bent u al geïnspireerd? Boek dan een van de aantrekkelijke vergaderarrangementen bij Het Bovenveen in boswachterij Ruinen. Bij ons zijn u en uw medewerkers of partners er echt even uit en kunt u zich focussen op een productieve vergadering. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 0528 251588, of stuur ons een e-mail via info@hetbovenveen.nl. Wij heten u graag van harte welkom voor uw vergadering in onze natuurlijke omgeving.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.