Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderen in de natuur Drenthe

Vergaderen in de natuur werkt inspirerend: u en uw gesprekspartners kijken met een frisse blik naar de onderwerpen van gesprek. Even helemaal weg van de werkvloer met dagelijkse verplichtingen. Bij Het Bovenveen vindt u de rust voor een goede focus op het vergaderproces. Onze prachtige locatie tussen natuurgebieden in Drenthe maakt uw bijeenkomst effectiever en creatiever. 


Neem direct contact met ons op

 


Goed vergaderen in onze natuurlijke omgeving

Het Bovenveen ligt tussen ruim opgezette natuurgebieden. Bosgebieden vol met vogels, heideschapen en andere diersoorten. Tussen het overleggen door heeft u dan ook de mogelijkheid om een frisse neus te halen en uw gedachten te ordenen, maar ook tijdens de vergadering zorgt dit voor een prachtig en rustgevend uitzicht. Bovendien nemen wij met onze vergaderarrangementen u graag alle zorg uit handen. Van hapjes en drankjes tot meerdaags vergaderarrangement met overnachting. 


Voordelen van uw vergadering op Het Bovenveen

De natuurlijke omgeving van Het Bovenveen biedt veel voordelen voor het vergaderproces. Een aantal van die voordelen: 

 


Plan direct uw vergadering in de natuur

Denkt u nu: zo’n inspirerende vergadering wil ik ook graag houden? Dan kan dat op Het Bovenveen. Kies niet voor een standaard vergaderruimte op kantoor, maar plan een echt effectieve vergadering in onze natuurlijke omgeving. Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bellen via telefoonnummer 0528 251588, of een mailtje sturen naar info@hetbovenveen.nl. Graag heten wij u welkom voor een nuttige vergadering in het groene Drenthe.
 


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.