Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderlocatie huren

Bent u voor het houden van een vergadering op zoek naar een locatie die inspireert, dan biedt Het Bovenveen in Drenthe uitkomst. Hier kunt u een vergaderlocatie huren in een groene omgeving, wat zorgt voor extra inspiratie voor u en uw medewerkers. Of u nu op zoek bent naar een plek voor een kleine of grote groep, wij bieden u diverse passende arrangementen aan op onze locatie. 

Wij verzorgen ook uw lunch of diner. 

Neem direct contact met ons op
 


 

Inspirerend vergaderen op locatie in Drenthe

U kunt bij ons diverse arrangementen boeken voor uw zakelijke vergadering op locatie. Zo krijgen u en uw medewerkers de zorg die u nodig heeft, zonder afleiding zoals de organisatie van hapjes en het verblijf van gasten. 


Uw ideale vergaderlocatie huren in een natuurlijke omgeving

Wij nemen graag de zorg voor uw vergadering geheel uit handen, zodat u in alle rust kunt brainstormen. In de Petersen zaal, met een groot gezelschap in de grote zaal, rondom een maaltijd in het restaurant, of in het knusse theater. Met een kleine groep kunt u in de huiskamer met keuken voor zelfverzorging of in het achterhuis terecht. Uiteraard kan de vergadering ook buiten in onze natuurlijke omgeving plaatsvinden, inspirerend op ons terras aan de Engelse landschapstuin of in het prieel. 
 


Het Bovenveen te Echten, nabij Hoogeveen

Het Bovenveen bevindt zich in Echten nabij Hoogeveen en is eenvoudig vanaf de snelweg bereikbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw vergaderingen of andere zakelijke aangelegenheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 0538 251588 of door een e-mail te sturen aan info@hetbovenveen.nl. Wij helpen u graag bij de organisatie van een topvergadering.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.