Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderlocatie huren in Drenthe

De beste ideeën ontstaan vaak tijdens vergaderingen in een andere omgeving. Even weg uit de werksfeer kunnen u en uw werknemers inspirerend vergaderen. Op Het Bovenveen kunt u een vergaderlocatie huren in een natuurlijke omgeving te Drenthe. Bovendien ontzorgen wij u graag volledig met onze arrangementen met lunch, diner en/of overnachting, zodat u ongehinderd uw zakelijke overleg kunt plegen. 

Neem direct contact met ons op 
 


Inspirerend vergaderen op onze vergaderlocatie

Onze locatie met rondom de Engelse landschapstuin ligt tussen twee schitterende natuurgebieden, waardoor u in alle rust kunt vergaderen. Ook wanneer u meerdere dagen wilt vergaderen met uw werknemers of zakenrelaties, kunt u kiezen voor een meerdaags arrangement. Niet alleen wordt u bij binnenkomst verwelkomd met koffie, thee en iets lekkers, ook kunt u hier tijdens de vergadering zonder extra kosten van gebruikmaken. Daarnaast kan een vergaderarrangement met lunch en diner worden geboekt. Het diner wordt in overleg met u samengesteld, om rekening te houden met speciale wensen zoals diëten. 


Verschillende locaties voor uw vergadering

Naast diverse arrangementen kunt u ook een arrangement op maat aanvragen, zoals kiezen voor een extra nachtverblijf voor buitenlandse gasten. Er zijn vergaderruimtes met verschillende sferen, er zijn zowel knusse ruimtes voor kleine groepen als een grote zaal van bijna 150 vierkante meter, waar u met groot gezelschap terechtkunt. Ook op het terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de Engelse landschapstuin, of in de tuin zelf is er de mogelijkheid tot vergaderen. Daarnaast is de tuin van ruim 2 hectares groot genoeg om allerlei tenten te plaatsen.
 


Vergaderen op Het Bovenveen in Drenthe

Het Bovenveen ligt nabij Hoogeveen en is eenvoudig te bereiken via de snelweg. Naast vergaderingen kunnen ook zakelijke outdooractiviteiten zoals golf gehouden worden op ons terrein. Ook een zakelijke presentatie behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0528 - 251588 of 06-30 22 36 89 of via info@hetbovenveen.nl. In onze inspirerende buitenlocatie heeft u gegarandeerd een topvergadering.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.