Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderruimte 

Een vergaderruimte vraagt meer dan alleen een tafel en een aantal stoelen. Er is meer nodig om een bijeenkomst tot een succes te maken. Onze gasten verbazen zich onmiddellijk over de bijzondere sfeer. Het uitzicht over de prachtige tuin en de smaakvolle inrichting zorgen er voor dat onze gasten onmiddellijk in de juiste sfeer komen om geïnspireerd te raken of in gesprek te gaan met de andere gasten. De ruimte om je heen zorgt voor ruimte in je hoofd! Op die manier kom je tot nieuwe en creatieve gedachten, die de ontwikkeling van je organisatie weer verder kan helpen.

De goede verzorging, de lekkere koffie en thee, de lekkere koekjes en een heerlijke lunch, zorgen er voor dat de mensen zich verwend voelen. En dat willen we ook graag! We bedienen onze gasten  op maat met vers gebakken broodjes, heerlijke lunches, lekker diners of buffetten en zelfgemaakt ijs van Sonneclaer, de boer om de hoek!

Gasten uit binnen- en buitenland hebben de afgelopen jaren al genoten van de Drenthse gastvrijheid: niet veel woorden maar betrouwbare zorg! We willen dat onze gasten genieten en graag weer eens terug willen komen!

De ruimtes van Het Bovenveen

Zoals u kunt zien in het album met foto’s, bieden we u een grote diversiteit aan ruimtes. Een pasende vergaderruimte of conferentieruimte is dan ook geen enkel probleem. Natuurlijke inspiratie, dat is waar het bij ons om gaat. Deze inspiratie is dan ook terug te vinden in al onze beschikbare ruimtes. Een vergaderruimte huren kan al vanaf een zeer beperkt aantal personen. De uitstraling en de manier waarop u tot rust komt en tegelijkertijd een zeer inspirerende vergadering of bijeenkomst zult hebben, zal voor HET BOVENVEEN geen probleem zijn om te faciliteren. Voor internationale partners of andere gasten is er bovendien een logeerhuis. Alle ruimtes zijn omgeven door een prachtig natuurgebied, waar u, uw partners en/of werknemers op een uiterst rustgevende manier kunnen genieten. Dit zal voor de creativiteit en de kwaliteit van de bijeenkomst zeker positieve gevolgen hebben. Kortom, bij HET BOVENVEEN worden conferentieruimtes, vergaderruimtes en andere faciliteiten geboden. We richten ze in naar uw wensen met de faciliteiten die u nodig heeft.

 

De vergaderruimtes

 

fotoalbum  contact