Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderen in Drenthe

Landgoed het Bovenveen biedt bedrijven de ruimte om te groeien, letterlijk en figuurlijk. We sijn gespecialiseerd in het aanbieden van vergaderruimtes, conferentieruimtes en andere faciliterende ruimtes voor een grote diversiteit aan bijeenkomsten. Wij zijn er van overtuigd dat een andere omgeving dan de vaste kantoorruimte veel meer kan bieden dan u zult verwachten. Een nieuwe omgeving zorgt voor inspiratie en creativiteit. Een ruimte waarbij men de gedachtes de vrije loop kan laten zorgt voor vernieuwing. Omdat we ons er terdege van bewust zijn dat vergaderingen effect moeten hebben, bieden we u niet alleen de ruimte, maar ook de zorg er omheen. Zo zijn er verschillende arrangementen beschikbaar op het gebied van een hapje en drankje en eventueel een borreltje. Op die manier heeft u ook hier geen omkijken meer naar. De combinatie van ruimte en zorg levert resultaten op. Samen met u gaan we dan ook graag de uitdaging aan om betrokken te worden bij uw belangrijke beslissingen. Onze gastvrouw Jacolien zal u graag ontvangen en zorgen voor een zorgeloos verblijf!

Toplocatie

Niet alleen de ruimte zelf, maar zeker ook de locatie waar deze ruimte zich begeeft, kan een groot effect hebben op de resultaten van de bijeenkomsten. Inspiratie komt namelijk niet alleen tot stand naar aanleiding van gesprekken. Inspiratie komt ook niet alleen tot stand binnen vier muren. Daarom biedt Het Bovenveen u niet alleen een uitermate geschikte ruimte, maar ook nog een toplocatie. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderruimte in Drenthe, dan kunt u niet om ons omheen. Door het natuurrijke gebied bent u met uw partners, medewerkers of andere gesprekspartners en belanghebbenden, voor zo lang u wilt, aanwezig in een omgeving waar creativiteit ontstaat. Steeds meer organisaties weten de weg te vinden naar onze bijzondere ruimtes, gelegen in de rust en de ruimte van  de Drenthse natuur.We zijn er van overtuigd dat onze vergaderruimte in Drenthe een toplocatie met topfaciliteiten is. Wanneer u nog niet overtuigd bent, raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de foto’s die op deze site te vinden zijn. En natuurlijk bent u van harte welkom om eens te komen kijken.

 

fotoalbum  contact

 

Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.