Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderzaal huren

Inspirerend vergaderen doet u in een natuurlijke omgeving, weg van de dagelijkse werksfeer. Bent u op zoek naar een gemakkelijk te bereiken vergaderzaal in Drenthe, in een oase van rust? Dan is Het Bovenveen wat u zoekt. Hier heeft u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vergadering: een zaal op maat, beamer, whiteboard, flipover, hapjes, drankjes en natuurlijk… rust. 

Neem direct contact met ons op
 


Een vergaderzaal op maat huren

Voor uw vergadering op Het Bovenveen kunt u kiezen uit diverse vergaderzalen met ieder een eigen capaciteit en sfeer. Ook is het mogelijk om in de openlucht te vergaderen. Onze ruimtes onder elkaar: 


In onze vergaderzalen worden u en uw gasten verwelkomd met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Tijdens de hele vergadering kunt u gratis van koffie en thee gebruikmaken en staan er hapjes voor u klaar. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze vergaderarrangementen voor een uitgebreidere invulling van de dag en maaltijden of een overnachting. 


Uw vergadering in Drenthe geheel verzorgd

Het Bovenveen is een woonboerderij met een eigen Engelse tuin en bos, gelegen tussen Drentse natuurgebieden. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor inspirerend vergaderen in een van onze zalen. Ook zakelijke outdooractiviteiten of andere aangelegenheden zoals een bedrijfspresentatie regelen wij graag voor u. Bel ons gerust voor meer informatie op telefoonnummer 0528 251588 of 06-30 22 36 89 of stuur een e-mail naar info@hetbovenveen.nl. Wij nemen u graag de zorg voor uw vergadering uit handen.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.