Bel ons: 06 30 22 36 89 Reserveer

Vergaderzaal huren Drenthe

De beste plek om te vergaderen is een goed uitgeruste zaal te midden van een natuurlijke omgeving. Op Het Bovenveen kunt u een vergaderzaal huren op een goed te bereiken locatie nabij Hoogeveen. Gelegen tussen de Drentse natuurgebieden kunt u in alle rust inspirerend vergaderen met uw medewerkers of collega’s. Naast zalen met diverse capaciteiten kunt u kiezen voor diverse vergaderarrangementen met een tijdsduur van 4 of langer.

Neem direct contact met ons op
 

 

Mogelijkheden tot inspirerend vergaderen

In een natuurlijke omgeving komt u gemakkelijker tot inspirerende ideeën en kunt u goed brainstormen met anderen. Daarom is onze locatie zo uitstekend voor het huren van een zaal om te vergaderen. Naast een ruime zaal die uitkijkt op onze Engelse landschapstuin, kunt u ook een vergadering houden op het terras dat grenst aan de tuin. Daarnaast kunt u ook buiten vergaderen in de tuin zelf, of met een besloten groep in het prieel op onze vijver. 


Een vergaderzaal op maat huren

Onze zalen hebben ieder een eigen capaciteit. Naast een klassieke zaal van 80 vierkante meter en een van 150 vierkante meter met restaurant, kunt u ook een lezing of presentatie houden in ons knusse theater dat plaats biedt aan maximaal 60 personen. De zalen kunnen op diverse manieren worden ingericht en u en uw gasten worden voorzien van koffie, thee en iets lekkers. Daarnaast kunt u gebruikmaken van diverse vergaderarrangementen. Deze arrangementen bevatten bijna allemaal lunch en in sommige gevallen ook diner en een overnachting. 
 


 

Uw vergadering in een bosrijke omgeving te Drenthe

Het Bovenveen ligt tussen de natuurgebieden in Drenthe en biedt u de ruimte om te vergaderen in alle rust, weg van de dagelijkse werkomgeving. Daarnaast kunt u bij ons motiverende outdooractiviteiten ondernemen met uw medewerkers om teambuilding te stimuleren. Ook voor een lezing of bedrijfspresentatie kunt u in een van de zalen terecht. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie via telefoonnummer 0528 251588 of 06-30 22 36 89 of stuur ons een e-mail via info@hetbovenveen.nl. Dan organiseren wij graag uw vergadering of andere zakelijke aangelegenheden.


Op boekingen van voor vergaderingen en trainingen op onze accommodatie hanteren wij altijd de algemene voorwaarden van groepsaccommodaties Nederland.